Este usor de aplicat, intr-un singur strat, si creaza suprafete fine sau texturate, modele cum ar fi: Piatra Sparta, Bambus, Zen, Piele de Crocodil, Ciment (Pietra Spaccata, Pietra Levigata, Pietra Vissuta, Pietra Intagliata si Cemento Naturale).

NOU!! Acum tencuiala decorativa poate fi aplicata direct peste faianta veche din baie sau bucatarie. Datorita unui strat de baza de ultima generatie, acest produs face o priza perfecta inclusiv pe faianta!

Esenta naturala a produsului INFINITO garanteaza ca fiecare perete este o adevarata opera de arta.
Inovator si versatil permite vopsirea peretelui dintr-o singura trecere. Compus doar din var, pulbere de marmura si minerale, el este capabil sa acopere cele mai mici neregularitati ale peretelui, si reprezinta uniunea dintre natura, arhitectura si design.
Infinito de la Loggia Industria Vernici creeaza suprafete mate, lucioase sau sidefate, care imita piatra sau travertinul, este disponibil in 140 de culori si acopera dintr-un singur strat micile imperfectiuni ale peretelui. Istinto este compus din praf de marmura de diferite dimensiuni si minerale naturale. Consumul indicativ: 1,5 – 2 kg pe mp.

Putere de acoperire: 2 kg/ mp
Cantitati disponibile: 8 kg/ 25 kg

Catalog culori

Watch
Creative Thinking
“Creativity is allowing yourself to make mistakes.
Art is knowing which ones to keep.”
Scott Adams