Misiunea si valorile noastre sunt reprezentate prin oferirea de solutii practice si inedite in decoruri cu personalitate, prin efort sustinut, munca in echipa, onestitate, consecventa, respect si promisiuni indeplinite. 

Decor Line reprezinta o companie profesionala de design interior, angajata intr-o varietate de proiecte rezidentiale si comerciale. Am luat nastere in anul 2007 si ne-am propus sa oferim clientilor nostri spatii si proiecte ingenioase, originale si personalizate, ce exprima entuziasmul, stilul si caracterul aparte al fiecaruia.
Fie ca discutam despre elemente traditionale, minimaliste, clasice ori moderne, suntem mereu capabili sa jonglam cu acestea, in scopul unui ambient original personalizat, practic si elegant.

Rezultatele obtinute de-a lungul timpului, precum si pasiunea intregii echipe pentru amenajari si decoratiuni interioare, ne-a impulsionat sa continuam pe acest drum si sa ne adaptam cerintelor clientilor si tendintelor de pe piata.

Suntem aproape de dumneavoastra. Sunteti architect, designer, pasionat de design interior? Urmeaza sa va amenajati spatiul sau lucrati in domeniul constructiilor? Oriunde v-ati afla, va stam la dispozitie cu sfaturi si va oferim toate informatiile de care aveti nevoie despre categoriile de produse comercializate.

Rasfoiti paginile site-ului nostru, contactati-ne telefonic, scrieti-ne pe e-mail.
Suntem in permanenta in cautare de noi colaboratori, in ceea ce priveste serviciile de design cat si zugravi sau aplicatori carora le putem oferi training-uri gratuite si profesionale de aplicare a produselor.

Dorim sa facem diferenta dintre calitate si cantitate, astfel incat toate spatiile amenajate de noi, se deosebesc din toate punctele de vedere.

Oferim un pachet complet de servicii, adaptate pentru a satisface toate tipurile de cerinte, cladind spatiul perfect afacerii sau interiorului de lux a caminului dumneavoastra.
Din gama vopselelor decorative, va punem la dispozitie Stucco, Velvet, Istinto, vopsele cu efect de catifea, de matase, metalic, cu efect lucios, cu sidef piramidal, tencuieli exterioare, vopsele epoxidice si vopsele lavabile, toate fiind disponibile in mii de culori si nuante.
Pentru un ambient aparte, va putem oferi si o vasta gama de tapet, fototapet si stickere. Pentru camera de copii, dormitoare, living-uri, pentru case sau apartamente, pentru birouri sau spatii publice.

Tavanul extensibil este una dintre cele mai inedite idei de amenajare a momentului actual. Perfect drept, mat, lucios, transparent sau imprimat, montabil in cateva ore, va scapa de crapaturile sau denivelarile tavanului clasic. Este o pelicula cu memorie, 100 ignifuga, cu toate aprobarile ISU, perfecta pentru spatiile de la parterul blocurilor care sunt predispuse la inundatii. Aceasta membrana preia intreaga cantitate de apa si poate fi curatata simplu si rapid, fara riscul de a deteriora restul incaperii. 

Oferim inclusiv partea de manopera pentru toate produsele comercializate

 

 

 

Consiliere Specializata

Va asteptam in Showroom-ul nostru din Iasi, Sos. Pacurari nr. 55, pentru o experienta de neuitat in domeniul vopselelor decorative, a tapetului si a tavanelor extensibile. Cu experienta de peste 10 ani in amenajari interioare, echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi si idei pentru a va transforma spatiul intr-unul de revista.

Masuratori si consultanta specializata la domiciliu

Solicita consilierea gratuita la numarul de telefon 0755217397 si impreuna stabilim data si ora intalnirii la domiciliul d-voastra! Reprezentantul nostru va aduce la consiliere mostre de material, cataloage cu vopsele, paletare de culori, precum si poze ale amenajarilor realizate cu produsele noastre. E foarte important sa tinem cont de stilul de amenajare existent, de sursele de lumina din spatiu si de compartimentare, pentru a compune un ambient de revista. Iti vom asculta gândurile, ideile, încercând să alegem pentru tine combinaţia perfectă, în acord cu dorinţele tale, urmand sa facem o estimare de pret, conform cu bugetul alocat.

livrare gratuita

Oferim transportul gratuit: – Pentru zona orasului Iasi, la valori mai mari de 1000 RON cu TVA. – Pentru clientii care apeleaza si la echipa de aplicatori Decor Line.

Manopera vopsele decorative/ Tavane extensibile + sisteme iluminat/ Profile decorative/ Tapet

Pentru ca dorim sa va oferim pachetul complet, va putem pune la dispozitie echipa proprie Decor Line, pentru partea de amenajare. Si pentru si mai putine batai de cap, ne ocupam personal de achizitionarea accesoriilor necesare la o amenajare: folii de protectie, banda slab adeziva etc.