Este un stucco de design care creeaza un perete bogat in estetica si rafinament. Versatilitatea produsului si gama de culori fac din acesta un sistem unic ce ofera creatii infinite pentru imaginatia ta. Spirito Libero este compus din praf de marmura, minerale naturale, apa, ceara de albine, sapunuri naturale si var stins maturat timp de sase luni.
Produsul este lavabil, nu contine substante toxice, solventi toxici, aromati sau clorati. Permite o transpirabilitate maxima, rezistenta la agresiunea alcalina si prin natura sa ofera proprietati excelente anti-mucegai si bactericide. Datorita procesului sau continuu de carbonare asigura o mare rezistenta la umiditate. Nu trebuie diluat inainte de a fi folosit.Consum: 600 gr./mp.
Aplicarea produsului: pentru inceput se aplica cu trafaletele Primus Naturale Spatula Stuhhi. Aplicati doua maini de Spirito Libero cu gletiera de inox. Poate fi protejat cu Cera del Vecchio. Pentru reflexe metalice se poate finisa si combina cu unul sau mai multe produse de efect metalic, sidefat, perlat sau antic, Gioia, Oro sau White Paint, cu buretele.
Putere de acoperire: 1 kg/ mp
Cantitati disponibile: 2 kg; 8 kg; 24 kg
Catalog culori

Creative Thinking

“If I create from the heart, nearly everything works; if from the head, almost nothing.”

Marc Chagall