Un tavan extensibil (sau tavan fals) este o membrană elastică neinflamabilă, care se întinde sub efectul căldurii până la marginea pereților (tavanelor), unde sunt fixate datorită unui sistem de prindere specific (sistem brevetat).
Datorită diverselor sisteme de prindere utilizate pentru fixarea tavanelor, se pot crea toate tipurile de modele, inclusiv forme 3D și forme organice.
Tavanele extensibile sunt realizate dintr-o membrană elastică ignifugă, creată dintr- un polimer. Tavanele extensibile nu sunt toxice și sunt 100% reciclabile.
Oferim atât produsul, precum și echipa de montatori.
Montajul pentru o cameră durează aproximativ 2-3 ore, deținem toate aprobările ISU, de asemenea oferim și garanție.
Membrana tavanelor este cu memorie, de aceea în caz de inundație, tavanul va capta întreaga cantitate de apă, iar după intervenția noastră de a o îndepărta, tavanul își revine rapid la forma inițială.

design

Creatii unice care infrumuseteaza cladirile. Potrivite cu orice fel de decoratiuni. Personalizeaza spatiul. Orice tip de forma (orizontal, rotund, inclinat, 3D, etc). Transformarea de volume prin forme 3D. La alegere din 230 de culori si 15 finisaje.

modularitate

Tavanul fals este demontabil si remontabil in orice moment. Tavanul se adapteaza la orice tip de spatiu. Posibilitate de integrare a sistemelor de iluminare, incalzire, aer conditionat, sisteme de securitate, etc. Fixarea sinelor pe perimetrul peretilor la inaltimea dorita.

securitate

Nu provoaca daune in caz de incendiu sau cutremur. Tavan ignifug – Test efectuat de firma FIRE LABS conform CE -DIN4102-1 cu nr.de referinta FLT3449213. Clasificare M1 (Class1, Class 0, B-s2, d0). Fara cadmiu si alte substante periculoase. Nontoxic (in conformitate cu standardele europene si internationale).

rezistenta

Rezistenta la umiditate, condensare, bariera efectiva impotriva vaporilor. Tavanul este impermeabil. Rezistent la daune provocate de apa: tavanul aduna o rezerva de apa, iar dupa uscare, tavanul revine la forma initiala.

memorie

Tavanul extensibil este compus din molecule cu memorie. Dupa deformare, tavanul revine la forma si tensiunea initiale.

lumina

Crearea de atmosfere luminoase unice pe pereti si tavan. Integrare a tututor tipurilor de iluminare (suspendat, integrat, spot-uri, fibre optice, led-uri, schimbari de culori, etc). Crearea de forme iluminate (3D, cuburi, piramide, sfere, etc). Utilizare de proiectii sau retro-proiectii (jocuri de lumini, imagini). Ideal pentru cromoterapie si iluminoterapie.

ecologie si reciclabilitate

Tavanele extensibile respecta mediul – utilizare minima de energie. 1.000 m2 de tavan extensibil reprezinta mai putin de 180 kg de material pentru un volum de 0,10 m3. (Un tavan lambrisa de aceeasi dimensiune echivaleaza cu 50 m3 ). Viata indelungata. Reciclabil 100% (invelisuri si ambalaje).

mentenanta

Demontarea tavanului fals de catre un profesionist dureaza cateva minute. Acces facil in caz de daune provocate de apa, pentru reparatii sau instalari noi. Lavabil cu apa sau curatabil cu produse de intretinere.

izolatie termica

Cu tavanul sau podeaua realizate din blocuri goale se creeaza un strat de aer. Acest strat de aer formeaza o perna izolatoare ce previne formarea de condens pe materialul tavanului extensibil. Reducerea pierderii de caldura prin tavan si podea. Scaderea volumului util ce trebuie incalzit. Asociere posibila cu materiale de izolare pentru rezultate excelente.

Creative Thinking

„Art is the only way to run away without leaving home.”

Twyla Tharp